fbpx

"Мамо, я це зробила", – Людмила Лузан присвятила олімпійську нагороду своїй матері

Спорт 07:28, 05.08, 2021

Українська веслувальниця Людмила Лузан поділилася враженнями після здобуття  бронзової нагороди Олімпійських ігор у Токіо:

 “Чесно, здається, що я сплю, це сон і не можу повірити. Стільки років йшла до медалі, я настільки щаслива. Дякую всім, хто підтримував, спасибі моїм тренерам. Це просто неймовірно, ми разом прийшли до цієї медалі.

Звичайно, я мріяла перемогти. Але це перша Олімпіада, і впевнена, що на мене ще чекатимуть золоті медалі. Попереду моя коронна дистанція – 500 метрів у двійці.

Я не можу повірити, що в мене є бронза. Присвячую нагороду мамі, вона мріяла, що я буду на Олімпіаді і візьму медаль. Мамо, я це зробила!”

Спортсменка зазначила, що у спорті немає нічого неможливого. Просто потрібно вірити у те, що робиш, і мати людей, які тебе підтримують.

Головний тренер збірної України з веслування на байдарках та каное Юрій Чебан сказав, що сьогодні історичний день для українського каное.

«Хочу привітати Івано-Франківськ, івано-франківську школу, Сергія Батуманкоєва – першого наставника Людмили, полтавського тренера Миколу Мацапуру… Це неймовірний день. Це історія», – сказав Юрій Чебан.

Як писав КУРС, сьогодні вранці веслувальниця з Івано-Франківська Людмила Лузан виграла бронзову нагороду з веслування на каное-одиночці на дистанції 200 м.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: