fbpx

На богатирських іграх у Косові спробують встановити світовий рекорд

Спорт 14:37, 05.07, 2019

7 липня Косів прийме богатирські ігри, в яких зустрінуться збірні України та Румунії. Початок змагань о 14:00 на майдані Незалежності.

Найсильніша людина Прикарпаття й організатор змагань Володимир Пиндус каже, що міжнародна матчева зустріч у Косові має бути цікавою, передає Галка.

“Не стихли ще емоції після змагань на звання найсильнішої людини Прикарпаття у Калуші, а ми йдемо далі. Безмежно радий, що за три роки місто Косів вже доросло до міжнародних змагань. Цього року для глядачів я приготував ще більш цікаву програму”, – анонсує на своїй сторінці в соцмережі Facebook Володимир Пиндус.

Богатир привідкрив карти і розповів, чим дивуватимуть глядачів богатирські ігри в Косові.

“Вперше продемонструє показовий виступ багаторазовий чемпіон України, абсолютний чемпіон України, абсолютний чемпіон Європи, чемпіон Арнольд Классік США, чемпіон Арнольд Классік Європа/Бразилія серед професіоналів, кваліфікований на Містер Олімпія 2019 Олег Кривий. Не проґавте!” – пише Володимир Пиндус.

Крім того, родзинкою матчевої зустрічі стане спроба встановити неофіційний рекорд Світу в перенесенні коромисла.

Adriana Geamănu з Румунії спробує пронести коромисло вагою 330 кг на 15 метрів за менш ніж 59 секунд. Наразі рекорд світу – 15 метрів за 59 секунд. Вперше на території Прикарпаття спробують встановити цей рекорд. Всі деталі конструкції коромисла та бліни будуть зважені, цей процес буде записаний на відео”, – додає найсильніша людина Франківщини.

Богатир запрошує усіх прийти та підтримати атлетів у нелегкій боротьбі.

На богатирських іграх у Косові спробують встановити світовий рекорд 1

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: