fbpx

На Прикарпатті стартує баскетбольний сезон

Спорт 09:29, 06.12, 2019

7 грудня на Івано-Франківщині стартує новий баскетбольний сезон. Обласний чемпіонат зібрав шість найсильніших колективів, які боротимуться за нагороди в сезоні 2019-2020.

Першість проходитиме під патронатом Федерації баскетболу України.

5 грудня в конференц-залі Івано-Франківського національного медичного університету відбулася презентація чемпіонату, в якому візьмуть участь команди з Калуша, Коломиї, Болехова, Надвірної, а також дві команди з Івано-Франківська, які представлятимуть ІФНМУ.

«Змагання будуть проходити в два етапи, два кола, за системою: гра на виїзді – гра вдома. Після чого чотири найкращі команди зіграють плей-офф, до двох перемог. Відповідно, найсильніші клуби будуть боротися за почесне звання чемпіона та віцечемпіона, а інші дві команди розіграють бронзові нагороди», – розповів під час пресконференції представник ФБУ, головний тренер команди ІФНМУ Роман Михайленко.

«Дуже приємно, що Федерація баскетболу України об’єднала зусилля із обласною та міською федераціями задля проведення нового чемпіонату. В нас була ціль – щороку популяризувати баскетбол по всій області, відтак приємно, що в нинішньому розіграші братиме участь нова команда з міста Болехова. Саме в цьому місті відбудеться матч-відкриття чемпіонату, в якому місцеві баскетболісти зустрінуться з віцечемпіонами минулого сезону – студентською командою Медичного університету (поч. о 12:00)», – наголосив Роман Михайленко.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: