fbpx

На Прикарпатті відбувся дитячий футбольний турнір «Кубок єднання-2021»

Спорт 13:18, 15.09, 2021

До 10-річчя Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» в партнерстві з ГО «Українська асоціація розвитку дитячого та юнацького футболу» та БФ «Розвиток футболу України» в Івано-Франківську відбувся дитячий футбольний турнір. У ньому взяли участь команди, гравці яких народилися в 2010–2011 роках.

«Для діток це дуже важлива подія. Їм цікаво, весело. І це головне», – каже Юрій Реус, головний спеціаліст дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.

футбольний дитячий турнір

Мета заходу — популяризація футболу серед школярів та молоді, формування основ здорового способу життя, залучення дітей до занять спортом. В ньому взяли участь майже 400 команд із 22 областей України. На Прикарпатті змагались 12  команд з  Івано-Франківська, Калуша, Старого Лисця, Тисмениці, Коломиї.

На Прикарпатті відбувся дитячий футбольний турнір «Кубок єднання-2021» 1

«Що більше таких турнірів, то більше єднання, то більшу можливість діти мають розвиватися. Я вважаю, що це чудова ідея і потрібно реалізовувати її щонайменше раз на рік. Не тільки у футболі, але й у інших видах спорту», – зазначив  заступник голови Івано-Франківської обласної ради Микола Палійчук.

На Прикарпатті відбувся дитячий футбольний турнір «Кубок єднання-2021» 2

Протягом дня на полі вирували справжні емоції та відчувався високий клас гравців. Більшість юних футболістів у майбутньому мріє стати справжніми зірками футболу, грати у збірній та прославляти Україну в усьому світі.

На Прикарпатті відбувся дитячий футбольний турнір «Кубок єднання-2021» 3

«Турнір дуже класний, цікавий, з хлопцями трохи хвилюємось. Але завжди знаємо, що ми команда, і на полі підтримуємо один одного», – ділиться емціями гравець команди «Ігровець» (м. Калуш) Тарас Наконечний.  

На Прикарпатті відбувся дитячий футбольний турнір «Кубок єднання-2021» 4

Після зіграних матчів третє місце посіла команда «Ігровець» із Калуша, срібло – у ДЮСШ «Прикарпаття». А перемогу і путівку у фінальні змагання, що відбудуться 26 вересня у Луцьку, вибороли гравці «НІКИ» із Івано-Франківська.

ПРОМО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: