fbpx

На стадіоні ПНУ відкрили професійний майданчик для гри у бадмінтон

Спорт 12:57, 28.09, 2019

28 вересня на стадіоні «Наука» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відкрили стаціонарний спортивний майданчик для гри у бадмінтон.

Майданчик збудували за кошти зі спецфонду університету, його повна вартість 110 тисяч гривень, інформує пресслужба ПНУ.

Ректор університету Ігор Цепенда розповідає, що цей вид спорту доступний, а для студентів – добра можливість покращення фізичної форми.

“Ми розпочинаємо дуже цікаву програму, яка пов’язана із розвитком бадмінтону в області. Є наші колеги з Києва, які цю програму вже реалізують в межах України. Чим цікавий бадмінтон? Тим, що він доступний. Це достатньо дешевий вид спорту, але найголовніше – для студентів це добра можливість покращення фізичної форми. Ми хочемо йти двома шляхами – з одного боку, зробити цей вид спорту масовим, адже ми пам’ятаємо ті часи, коли наші сім’ї, наші батьки виїжджали десь на природу, завжди брали з собою воланчик, ракетки… Ми хочемо повернути цю добру традицію. З другого боку, будемо розвивати спорт високих досягнень”, – каже Ігор Цепенда.

Також ректор університету додає, що наступного року планують відкрити вже закритий зал для занять бадмінтоном на базі спортивного комплексу «Олімп», пише Галка.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: