fbpx

Поліцейські позмагалися у мініфутболі з коломийськими студентами

Спорт 21:21, 12.10, 2019

У турнірі, організованому за ініціативи ювенальної превенції в рамках проведення заходу «Шануй захисника України», взяли участь команди учнів трьох навчальних закладів Коломиї, а також Коломийського відділу поліції, до складу якої увійшли поліцейські-учасники антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на сході України.

На спортивному майданчику Коломийського політехнічного коледжу, крім команди господарів, за першість у турнірі змагалися юнацькі команди педагогічного коледжу та вищого училища №14, повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

У впертому протистоянні хлопці намагалися здобути перемогу у кожному матчі та у підсумковому заліку. Проте навіть поразки у чесній боротьбі не зіпсували учасникам турніру хорошого настрою, бо змагання передусім були символічними – на знак вшанування захисників України.

Вітаючи переможців та учасників турніру, начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук зазначила, що обов’язком нашого сумління є шана та подяка тим, хто у різні часи відстоював українську державність та незалежність України. Серед тих, хто пожертвував своїм життям, захищаючи нашу Вітчизну, є й прикарпатські правоохоронці.

Алла Бойчук вручила командам заслужені нагороди та подяки від керівництва поліції Івано-Франківщини і побажала усім учасникам турніру незламності духу та наснаги для нових звершень.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: