fbpx

Прикарпатські кікбоксери вибороли 18 золотих медалей на чемпіонаті України

Спорт 14:45, 25.05, 2021

Прикарпатські кікбоксери вибороли 18 золотих медалей на чемпіонаті України. Про це розповів президент Івано-Франківської обласної асоціації кікбоксингу Олексій Рошак.

У Діамантовій Супер-серії з кікбоксингу WKA, яка відбулася у Києві, взяли участь понад 400 спортсменів з 15 областей України, пише Суспільне Карпати.

“Команду з Прикарпаття представляли 24 спортсмени, які виступали в двох дисциплінах. Тому багато хто зайняв по два перші місця. З 24 учасників лише двоє не дійшло до півфіналу та фіналу”, – розповідає Олексій Рошак.

Команду області представляли три клуби – “Торнадо” з Калуша і “Бескид” та “Рубіс” з Івано-Франківська. Спортсменів відібрали за результатами обласних, міських змагань та відкритих рингів, які проходили в межах послаблення карантину.

З чемпіонату України збірна Франківщини привезла 18 золотих, 10 срібних і 8 бронзових медалей.

“Хороші результати показав франківець Максим Кравчук – він закінчив три поєдинки достроковими перемогами. Голова суддівського комітету змагань відзначив його хорошу техніку. Також відзначили Іллю Жекала із франківського клубу “Торнадо” – він виборов два перші місця”, – каже Олексій Рошак.

Президент Івано-Франківської обласної асоціації кікбоксингу говорить, що цей чемпіонат України дає можливість переможцям бути зарахованими в склад збірної України, які будуть представляти нашу державу на чемпіонаті Європи та чемпіонаті світу.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: