fbpx

Прикарпатський борець здобув срібну нагороду на чемпіонаті світу

Спорт 11:26, 15.08, 2019

Цими днями в Таллінні (Естонія) проходить чемпіонат світу з боротьби серед юніорів. Сюди з’їхалися близько 600 молодих спортсменів з греко-римської, вільної та жіночої боротьби, аби поборотися за звання найсильнішого юніора (юніорки) планети.

Борець вільного стилю Ерік Арушанян виграв золото чемпіонату. А віцечемпіоном світу з вільної боротьби серед юніорів став прикарпатець, вихованець Джурівської борцівської школи «Ластівка» та представник Школи вищої спортивної майстерності Андрій Джелеп

Як повідомляють в Асоціації спортивної боротьби України, розпочавши з 1/8 фіналу, Андрій Джелеп технічно здолав росіянина з сухим рахунком 10:0. Борець з Індії в чвертьфіналі також не зміг протидіяти натиску Андрія (10:0).

В півфіналі прикарпатського спортсмена також чекав дуже непростий суперник з Азербайджану, якому навіть вдалося взяти 5 балів. Проте Андрій не став покладати на удачу і довів рахунок до 11:5, щоб жодні протести суперників не мали значення.

У фіналі Андрій поступився борцю з Японії та став срібним призером чемпіонату, виконавши норматив майстра спорту міжнародного класу.

Прикарпатський борець здобув срібну нагороду на чемпіонаті світу 1

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: