fbpx

"Прикарпаття" вдев'ятьох втримало нічию в матчі з "Поліссям"

Спорт 12:32, 27.09, 2020

Команди розпочали матч досить рівно. Декілька хороших швидких випадів флангами провели франківці, які до 4 туру очок у Першій лізі ще не здобували.

Рівність тривала до того моменту, поки головний суддя Віктор Копієвський після порушення правил поблизу центру поля не показав “гірчичника” Василю Французу з “команди рідного краю”.

Його рішення підкоригував суддя ВАР – Копієвський пішов дивитися “телевізор” і після цього скасував своє рішення про гірчичник, а показав Французу “червону” картку, пише ua.Футбол.

ВАР позбавив франківців двох гравців – але не очок. Полісся – Прикарпаття 1:1 - изображение 1

Гості пообурювались, а щойно гру було поновлено – влаштували контрвипад і забили гол: Маханьков відбив перед собою удар справа від себе, а першим на добиванні був Роман Барчук.

Нещастя “Полісся” на цьому не скінчилися: головний рефері вже без допомоги ВАР вилучив за фол їхнього гравця – Бринька. Таким чином склади зрівнялися.

До кінця тайму житомиряни намагались атакувати, але реалізувати спроби в гол зуміли в другій половині зустрічі. Зіграла заміна тренера Сергія Шищенка – Андрій Понєдельнік. Після навісу з лівого флангу у штрафному “Прикарпаття” на дальній штанзі на самоті опинився гравець господарів – він в дотик прострілив головою, а Понєдєльнік замкнув.

До кінця поєдинку “Полісся” ще й отримало більшість – Копієвський знову після перегляду ВАР вилучив ще й гравця франківців Василя Дербаха. Житомиряни атакували в більшості, але забити вдруге не змогли.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: