fbpx

"Прикарпаття" на виїзді програло "Металісту" і балансує на межі зони вильоту

Спорт 09:38, 11.11, 2020

Івано-франківське "Прикарпаття" 10 листопада у Харкові зіграло матч 12 туру Першої ліги з місцевим "Металістом".

Для обох колективів ця гра була надзвичайно важливою з турнірної точки зору. Тому господарі з перших хвилин кинулися в атаку і досягли успіху в цьому. Криськів пройшов по центру, віддав передачу на Дерека, який практично без тиску з боку захисників гостей носком ткнув у кут. 1:0, пише SportArena.

На 15-й хвилині Савін знайшов передачею Дерека, але Новак не дозволив бразильцеві відзначитися дублем. Господарі активніше виглядали в першому таймі. У гостей же на 40-й хвилині відбулася вимушена заміна, Кохман через травму змушений був поступитися місцем на полі Барчуку. Свіжий півзахисник перед перервою міг зрівнювати рахунок, але пробив над воротами.

Початок другого тайму ознаменувався травмою Ченбая, якого замінив Коваленко. Середина другого тайму пройшла під знаком обопільних атак. Пригадуються удари Лукаса, після яких Новак змушений був вступати в гру. За 15 хвилин до фінального свистка Воробчак мав свій шанс, але Коваленко, який дебютував у складі “Металіста 1925”, зіграв впевнено. У підсумку господарям вдалося втримати перемогу, а також перервати триматчеву серію без перемог і голів. А гості повинні попрацювати над своїми атакувальними діями, бо в цій грі попереду вони виглядали вкрай блідо.

Наразі “Прикарпаття” з 9 очками посідає 14-те місце у турнірній таблиці. В “Авангарда”, який у зоні вильоту (15-те місце), – 8 очок.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: