fbpx

"Прикарпаття" обіграло "Волинь" і гарантувало собі місце у Першій лізі на наступний сезон

Спорт 13:05, 07.06, 2021

До цього поєдинку “Прикарпаття” у “Волині” в Першій лізі ще ніколи не вигравало – 5 матчів і стільки ж поразок. Але все колись закінчується – так і серія перемог “хрестоносців”.

Їм очки в цьому матчі потрібні були набагато менше, ніж “Прикарпаттю”, яке боролося за збереження прописки в Першій лізі, пише UA.футбол.

Момент із пенальті “зробили” Іван Сондей та Роман Барчук. Перший вдало прорвався лівим напівфлангом і прострілив між двох суперників, а другий вдало прикрив м’яча спиною до воріт і дочекався, поки його не зачепить Віталій Приндета. Сондей підійшов до м’яча і чітко послав його низом у кут – 1:0

Вічно амбітній “Волині” Василя Сачка не звикати цього сезону до дивних поразок. Врешті, як і в минулих сезонах з Андрієм Тлумаком, – завжди бракує якоїсь краплини. А цього сезону відставання від УПЛ-зони ще й суттєво значніше. Хлопці кинулись відіграватись, чи не найбільш заведеним був ексгравець “Прикарпаття” Богдан Оринчак. Спроби зазвичай полягали в тому, щоб заробити штрафний і забити з навісу. Але тріщини захист франківців так і не дав.

Антигероєм “Волині” став голкіпер Віталій Неділько. На 70-х хвилинах він отримав усне попередження, а коли не відреагував – ще й жовту картку за апеляції й розмови з арбітром. А вже за декілька секунд Неділько був вилучений. У моменті, який цього точно не потребував, він чомусь ударив коліном форварда франківців Василя Цюцюру. Той “віддав” уже голом у ворота Владислава Леванідова – 2:0.

Таким чином “Прикарпаття” зберегло місце в Першій лізі на наступний сезон.

В останньому турі 12 червня “Волинь” прийме “Чорноморця”, а “Прикарпаття” вирушить до Краматорська, де зіграє з “Авангард-СК”.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: