fbpx

"Прикарпаття" перемогло "Буковину" у товариській зустрічі

Спорт 13:16, 22.02, 2020

21 лютого “Прикарпаття” зіграло черговий зимовий спаринг. Суперником іванофранківців стала друголігова “Буковина” з Чернівців.

Гра відбулася на штучному полі “Хет-трик Арени”, де підопічні Володимира Ковалюка продовжують свою підготовку до весняної частини сезону, повідомляє пресслужба МФК “Прикарпаття”.

Вже у дебюті матчу “зелено-жовті” могли відкривати рахунок, але на потужний дальній постріл Назарія Воробчака зреагував голкіпер гостей і кінчиками пальців перевів м’яч у поперечину.

В середині тайму Роман Барчук головою переправляв м’яч у незахищений кут, однак кіпер “Буковини” у падінні знову парирував небезпечний удар. На 34-й хвилині чернівецькій команді знову пощастило, коли після навісу зі штрафного вже Василь Геник головою поцілив у стійку воріт.

"Прикарпаття" перемогло "Буковину" у товариській зустрічі 1

По перерві іванофранківці й надалі домінували на футбольному полі, створивши чимало гольових моментів, але на завершальній стадії так і не зуміли їх втілити у забиті м’ячі.

На 76-й хвилині каркас воріт втретє врятував буковинців від пропущеного голу. Удар Романа Борисевича після флангового навісу прийняла на себе поперечина.

Та все ж за свою активність “Прикарпаття” було винагороджене наприкінці матчу. На 86-й хвилині Воробчак подав кутовий, Дитко виграв боротьбу і пробив зблизька, і хоч воротар зреагував, першим на добиванні був Василь Француз, який головою переправив м’яча у сітку – 1:0.

Контрольний матч
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці) – 1:0 (0:0)
Гол: Француз (86).

Прикарпаття“: Вульчин, Бочкур, Пастух, Француз, Сікач, Воробчак, Геник (Борисевич, 46), Семотюк (Вацеба, 46), Кузьмин (Василів, 54), Дитко, Барчук (Хома, 60).

Наступного тижня “Прикарпаття” зіграє ще два товариські матчі на “Хет-трик Арені”. У вівторок, 25 лютого, з молодіжним складом луцької “Волині” (U-19). Початок матчу о 12-й годині. А 26 лютого іванофранківці приймуть лідера Другої ліги (група “А”) – тернопільську “Ниву”. Початок о 13:00.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: