fbpx

"Прикарпаття" розгромило "Ужгород" з рахунком 6:0

Спорт 21:02, 24.07, 2021

МФК “Прикарпаття” тріумфально зіграло стартовий матч сезону 2021-2022 Першої ліги. Суперником була ФК “Ужгород”, яка приймала “Прикарпаття” на стадіоні “Авангард”.

“Блискучий старт нового сезону для івано-франківської команди, яка на виїзді розгромила дебютанта Першої ліги з «сухим» тенісним рахунком”, – повідомила пресслужба МФК “Прикарпаття”.

Фактично питання щодо переможця було знято ще у першому таймі, коли у воротах ужгородців побувало п’ять м’ячів. Дубль оформив Роман Барчук, третій гол господарі забили самі собі, згодом відзначилися Володимир Рудюк і Василь Цюцюра.

По перерві Рудюк оформив свій перший дубль у футболці «Прикарпаття». Гості мали ще кілька нагод, щоб збільшити перевагу у рахунку, і не дозволили «Ужгороду» забити бодай гол престижу

“Для закарпатців це був дебютний матч у чемпіонаті: команда прагнула показати перед рідними вболівальниками достойну гру та позитивний результат, однак футбольна фортуна сьогодні була не нашому боці, а досвідченіший суперник покарав за помилки”, – прокоментували поразку у клубі “Ужгород”.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: