fbpx

"Прикарпаття" в більшості втратило перемогу в матчі з "Поліссям"

Спорт 10:55, 01.04, 2021

Дві нічиї та три поразки – з такими результатами у 2021 році підходили “Прикарпаття” та “Полісся” до матчу 19-го туру.

“Пркарпаття” почало матч по-господарськи – в атакувальному стилі, в той час як гості скромно притиснулися до воріт, намагаючись відбитися від атак суперника. Так, “Прикарпаття” брало швидше сумбуром, ніж конструктивом, але це приносило результат. За стартові 45 хвилин біля воріт Маханькова було створено кілька моментів, а Волошинович навіть зміг вписати своє ім’я в протокол матчу, відкривши рахунок.

М’яч до півзахисника в штрафному потрапив після рикошету, але той не розгубився і пробив в дальній кут. Справедливості заради варто відзначити, що “Прикарпаття” зуміло забити ще, але гол Барчука був скасований – офсайд, пише UA.футбол.

Після перерви гості змогли трохи додати та навіть вирівняли гру. І як тільки у них почало щось накльовуватися, підвів команду Максим Гавриленко, показавши, що він не вміє тримати емоції в потрібний момент. Спочатку він був збитий в центрі поля під час контратаки (чисто тактичний фол), після чого не дуже по-спортивному вдарив по нозі опонента. Пішла штовханина, після якої Гавриленко і Француз, найактивніші учасники невеликого бунту, отримали по жовтій. Все справедливо. Але гравець “Полісся” не заспокоївся, дуже швидко напрацював на другий “гірчичник” і залишив поле. У меншості, здавалося, що у житомирян не було особливих шансів…

Перша ліга. Прикарпаття та Полісся ніяк не можуть перемогти - изображение 1

Але гості змогли зрівняти рахунок. Звичайний удар з середньої дистанції по воротах Новака став великою проблемою, адже голкіпер “Прикарпаття” просто відбив м’яч перед собою. Тут як тут опинився Островський, спокійно пробивши у порожній кут. Спочатку здалося, що він знаходився в офсайді, але господарі особливо не протестували. А значить, гол був забитий за правилами.

Здавалося, що, перебуваючи в більшості, саме “Прикарпаття” спробує вирвати перемогу, але гості серйозно завелися і навіть ненадовго притиснули господарів біля їх же воріт. Могло скластися враження, що вилучений Гавриленко серйозно заважав іншим гравцям і його достроковий відхід зняв кайдани з ніг гостей. Шищенку варто прислухатися до подібної думки.

Останні три хвилини команди догравали в рівних складах, адже після ще однієї бійки червону перед собою побачив Борисевич. Хай там як, активність гостей ні до чого не привела і гра завершилася з рівним рахунком. Безвиграшна серія двох колективів триває.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: