fbpx

"Прикарпаття" вдома програло "Минаю"

Спорт 09:40, 04.11, 2019

Посеред тижня “Минай” розбив “Львів” в кубковій грі і здобув історичну для себе путівку в чвертьфінал. “Прикарпаття” же готувалося лише до цього поєдинку, а тому очікувалося конкурентне протистояння.

Зустріч почалася в досить неспішному темпі, здавалося, що нічого не віщувало швидкого гола. Але він стався досить рано, і наставник господарів може звинувачувати за нього лише своїх футболістів, пише ua.футбол.

Захисник “Прикарпаття” повинен був виносити м’яч зі своєї штрафної, але замість цього скинув круглого на ногу Шпаку. Півзахисник скористався подарунком і зумів відкрити рахунок.

Пропустивши, господарі забрали собі м’яч і почали діяти активніше. Однак було таке враження, що “Минай” в будь-який момент зможе додати, а поки що підопічні Кобіна просто взяли невелику паузу. До перерви “Прикарпаття” мало кілька небезпечних ударів, але рахунок так і залишився за гостями.

У другій частині протистояння господарі вже досить серйозно притиснули суперника в їхньому штрафному і мали моменти для того, що зрівнювати. Найбільш небезпечним з них став призначений в середині тайму пенальті. І підійшовший до точки, Барчук показав, як потрібно правильно виконувати 11-метровий – 1:1.

Радість господарів тривала не дуже довго, а якщо точніше, то всього лише 7 хвилин. “Минай” зумів заробити дуже небезпечний штрафний, і з ударом Нурієва впоратися Новак не зміг.

У кінцівці поєдинку було багато боротьби, а ось з небезпечними моментами справи були гірші. Непоганий вихід на ворота зробив Гегедош, але максимум з епізоду витиснути не зумів. Ба більше, червону картку примудрився заробити голкіпер господарів, остаточно поховавши інтригу.

“Минай” здобуває вкрай важку перемогу на виїзді і продовжує свою боротьбу за вихід в УПЛ. “Прикарпаття” ж зуміло показати дуже гідний футбол і могло претендувати на підсумкову нічию.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: