fbpx

Призначено арбітра на останній матч "Прикарпаття" у сезоні

Спорт 15:21, 09.06, 2021

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 30-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. З

Зокрема, поєдинок “Авангард-СК Краматорськ” – “Прикарпаття”, що відбудеться найближчої суботи, 12 червня, на стадіоні “Авангард” в полі судитиме Євген Цибулько, повідомляє пресслужба клубу.

Для 31-річного арбітра з Черкащини це буде 12-та гра у Першій лізі, де він дебютував лише минулого літа. У 23-му турі чемпіонату 2019/20 Цибулько відсудив матч “Прикарпаття” – “Кремінь” (2:1). А раніше рефері з Канева обслуговував змагання дублерів U-19 Прем’єр-ліги і матчі Другої ліги ПФЛ. Якраз у сезоні 2016/17 тоді ще “Тепловик-Прикарпаття” вдома розгромив “Суднобудівник” з Миколаєва – 6:0. 

Призначено арбітра на останній матч "Прикарпаття" у сезоні 1

У поточному сезоні Євген Цибулько працював на першому етапі Кубка України та у десяти матчах першолігового чемпіонату, де обслуговував по дві гри за участі “Авангарда” і “Прикарпаття”. У листопаді краматорці вдома програли “Поліссю” (0:3, 11-й тур), а в квітні мінімально здолали “Кремінь” (2:1, 17-й тур).

Івано-франківська команда у першому колі у Калуші перемогла тернопільську “Ниву” (2:1, 8-й тур), а кілька тижнів тому у перенесеній грі 14-го туру “Прикарпаття” на виїзді поступилося луцькій “Волині” (0:2).

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: