fbpx

"Шахтар" втрачає очки, "Десна" знову програє 0:4 — підсумки 6-го туру УПЛ

Спорт 18:53, 03.09, 2021

Шостий тур УПЛ став останнім перед вильотом збірної України до Казахстану на матч проти місцевої футбольної збірної. Гра пройде в рамках відбіркового циклу до чемпіонату світу з футболу 2022 року. Ставки на матчі національної збірної України, місцевий чемпіонат, єврокубки, інші футбольні турніри й загалом ставки на спорт доступні в перевірених букмекерських конторах, представлених на порталі «Букмекер Експерт».

Шостий тур УПЛ пройшов у три ігрові дні 27, 28 та 29 серпня. У перший ігровий день «Чорноморець» удома зіграв з «Олександрією», і гра порадувала забитими м’ячами, їх було чотири. Матч завершився з рахунком 2:2.

У другий ігровий день відбулися три матчі та знову команди порадували забитими м’ячами. Загалом тур вийшов насиченим на голи, і в жодному матчі не було зафіксовано рахунок 0:0. У рамках другого ігрового дня «Інгулець» розгромив «Маріуполь» 3:0. «Маріуполь» замикає турнірну таблицю та, як і раніше, не знає солодкого почуття перемоги в новому сезоні. На [1] паузу команда пішла на останньому місці з активом в одне очко. «Інгулець» завдяки перемозі поліпшив своє становище в турнірі й піднявся на 9-те місце з активом у 7 очок.

Вольову перемогу здобув «Дніпро-1» у матчі з «Металістом 1925». «Дніпро» вирвав перемогу вже в компенсований час. Автором переможного гола став Гуцуляк на другій доданій хвилині. «Дніпро-1» зберіг місце в групі-лідері. Із 13 очками команда йде на третьому рядку. «Металіст 1025» завершив тур на 11-й сходинці.

У рамках другого ігрового дня найупевненішу перемогу здобув столичний клуб «Динамо» Київ. Підопічні Мірчі Луческу обіграли «Колос» 7:0. «Динамо» із 16 очками посідає перше місце.

У заключний ігровий день пройшли чотири матчі. «Зоря» з мінімальним рахунком обіграла «Ворсклу», а «Рух» переміг ПФК «Львів» 1:0. Несподівано очки втратили дві команди з лідируючої групи. «Десна» поступилася «Вересу» вдома 0:4, але зберегла четверте місце. «Шахтар» зіграв 1:1 із «Минаєм» на виїзді. Зараз у донецького клубу 13 очок і друге місце в турнірній таблиці.

Гонку бомбардирів очолив форвард «Динамо» Київ Віталій Буяльський із п’ятьма голами, який став автором одного із семи голів у ворота «Колоса». Дубль у цьому матчі оформив Віктор Циганков. Він посідає друге місце в гонці бомбардирів із чотирма голами. По чотири голи в сезоні також у Руслана Степанюка з «Ворскли», Андрія Кулакова з «Маріуполя», Лассіни Траоре із «Шахтаря», Артема Довбика з «Дніпра-1» та Дениса Безбородька з «Десни».

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: