fbpx

Шмигаль запросив до Франківська інвесторів збудувати спортивний центр

Спорт 17:15, 12.08, 2019

Сьогодні голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль разом із мером Франківська Русланом Марцінківим оглядає господарку міста.

Руслан Марцінків вивіз голову ОДА до стадіону “Рух” там обговорили реконструкцію стадіону та можливості будівництва нового спортивного комплексу «Хет-Трик Арена».

Денису Шмигалю представили проєкт реконструкції стадіону. На його запитання, чи це пріоритет для міста, мер відповів, що пріоритетом є міст.

“Тут ми ждем “Спортлайф”. “Спортлайф” задекларував міському голові своє бажання зайти у Франківськ, повідомив Шмигаль на камери, щоби зафіксувати момент звертання до інвестора. Ми запрошуємо на цю ділянку, де є вже орендар, інвесторів, які готові збудувати спортивний об’єкт. З басейнами, спортзалами. Якщо є інші інвестори, конкуренти “Спортлайфу”, які готові будувати за такими ж стандартами, будь ласка, звертайтеся до міського голови”. 

“Хай звертаються!” додав Марцінків. 

“Але ключове прохання до інвесторів, щоби збдували спортивний об’єкт. І я до цього долучуся, готовий помагати в залученні “Спортлайфа” чи іншого інвестора сюди, на цю земельну ділянку”, зазначив голова ОДА.

Йдеться про ділянку біля стадіону “Рух”.

Обговорення реконструкції стадіону «РУХ» та можливості будівництва нового спортивного комплексу «Хет-Трик Арена» з Шмигаль Денис Анатолійович та Руслан Марцінків

Опубліковано Івано-Франківська обласна державна адміністрація Понеділок, 12 серпня 2019 р.

Також під час візиту на стадіон голові ОДА Шмигалю та меру Марцінківу тренер ФК “Прикарпаття” подарував брендові футболки.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: