fbpx

Троє футболісток з Прикарпаття вибороли "бронзу" студентського Євро

Спорт 19:55, 28.07, 2019

27 липня в столиці Іспанії Мадриді завершився чемпіонат Європи з футболу серед жіночих університетських команд.

Збірна команда Харківської державної академії фізичної культури за підсумком турніру фінішувала на третій сходинці, у вирішальному матчі за “бронзу” здолавши Університет Монпельє – 6:2. Приємно, що до тріумфу “фізкультурниць” долучились і тріо футболісток з Прикарпаття – Вероніка Андрухів, Любов Мохнач та Роксолана Кравчук. До речі, саме Андрухів стала однією з головних героїнь поєдинку проти француженок, записавши до свого активу один гол та три асисти, пише Sport.if.ua

Загалом нападниця Вероніка Андрухів провела на турнірі всі шість матчів і відзначилась п’ятьма забитими м’ячами. А от Роксолана Кравчук та Любов Мохнач відіграли у половині поєдинків студентської команди ХДАФК.

Футбол. Чемпіонат Європи серед студентів. Жінки
Група В
1 тур (21.07.2019)
Університет Соґн-оґ-Фьюране (Норвегія) – ХДАФК (Україна) – 1:9
Вероніка Андрухів (Х) вийшла у стартовому складі, на 6-й та 20-й хвилинах відзначилась голами і була замінена на 25-й хвилині. Любов Мохнач (Х) увійшла у гру на 25-й хвилині. Роксолана Кравчук (Х) залишилась на лаві для запасних.

2 тур (22.07.2019)
ХДАФК (Україна) – Університет Тулузи (Франція) – 8:1
Вероніка Андрухів (Х) відіграла весь матч і на 36-й та 41-й хвилинах відзначилась голами. Любов Мохнач (Х) увійшла у гру на 44-й хвилині. Роксолана Кравчук (Х) увійшла у гру на 49-й хвилині і на 50-й хвилині відзначилась голом.

3 тур (23.07.2019)
Університет Франкфурта (Німеччина) – ХДАФК (Україна) – 1:0
Вероніка Андрухів (Х) відіграла весь матч. Любов Мохнач (Х) і Роксолана Кравчук (Х) залишились на лаві для запасних.

4 тур (24.07.2019)
ХДАФК (Україна) – Університет Базеля (Швейцарія) – 1:1
Вероніка Андрухів (Х) відіграла весь матч. Роксолана Кравчук (Х) увійшла у гру на 49-й хвилині. Любов Мохнач (Х) залишилась на лаві для запасних.

5 тур (25.07.2019)
Університет Леріда (Іспанія) – ХДАФК (Україна) – 1:4
Вероніка Андрухів (Х) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-й хвилині. Роксолана Кравчук (Х) увійшла у гру на 46-й хвилині. Любов Мохнач (Х) залишилась на лаві для запасних.

Матч за 3-тє місце (27.07.2019)
Університет Монпельє (Франція) – ХДАФК (Україна) – 2:6
Вероніка Андрухів (Х) відіграла весь матч і на 6-й хвилині відзначилась голом. Любов Мохнач (Х) увійшла у гру на 41-й хвилині. Роксолана Кравчук (Х) залишилась на лаві для запасних.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: