fbpx

У ДТП загинув екстренер "Прикарпаття" Руслан Мостовий

Спорт 19:15, 26.11, 2021

26 листопада на 48-му році життя в ДТП загинув колишній головний тренер «Прикарпаття» Руслан Мостовий, інформує sport.24tv.

Мостовий тренував команду “Прикарпаття” з вересня 2020 року до травня 2021 року.

У поліції повідомили, що ДТП трапилася приблизно о 10:40 на трасі Київ – Чоп у селі Любинці Стрийського району. Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля Skoda Octavia, 47-річний місцевий житель, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Там чоловік влетів у відбійник, який наскрізь проштрикнув автівку. Водій отримав дуже важкі травми, які були несумісними з життям. Постраждалий загинув на місці події до приїзду медиків.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за “порушення правил безпеки дорожнього руху”. Наразі вони проводять розслідування. Правоохоронці намагаються встановити усі причини та обставини моторошної ДТП.

Руслан Мостовий за свою кар’єру виступав за чималу кількість футбольних клубів – Львів, Прикарпаття, Поділля, Волинь, Закарпаття. Також сім років провів у Росії, де виступав за Спартак (Нальчик) та Том.

Після футбольної кар’єри пішов працювати тренером. У 2016 році очолив “Рух”. Під його керівництвом “рухівці” здобули срібні нагороди Другої ліги та підвищились у класі. Після виходу до Першої ліги фахівець продовжував працювати з командою до серпня 2017-го.

У 2020-2021 році очолював івано-франківський МФК “Прикарпаття”. Під його керівництвом команда здобула лише чотири перемоги в 22 зіграних матчах Першої ліги.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: