fbpx

У Франківську найкращих спортсменів нагородили статуетками "Ніка"

Спорт 10:06, 25.01, 2020

В Івано-Франківську відбулося спортивно-мистецьке свято “НІКА-2019”.

Цьогоріч урочиста церемонія присвячена пам’яті знаного прикарпатського легкоатлета Романа Вірастюка, інформує Бліц-Інфо. 

Найкращі представники фізичної культури та спорту Прикарпаття – спортсмени й тренери, команди, ветерани спорту та журналісти – отримали статуетки із зображенням давньогрецької богині Ніки.

У Франківську найкращих спортсменів нагородили статуетками "Ніка" 1

Зокрема в номінації “Кращий спортсмен” і “Краща спортсменка” 2019 року перемогу здобули легкоатлет Станіслав Сеник та борчиня Христина Береза, в номінації “Відкриття року” – сноубордист Михайло Харук, в номінації “Олімпійська надія” – борець Ігор Никифорук та веслувальник Олег Зорій.

У Франківську найкращих спортсменів нагородили статуетками "Ніка" 2

Як зауважив депутат Верховної Ради Едуард Прощук, коли вручав статуетку в номінації “Олімпійська надія”, найкращою пам’яттю про Романа Вірастюка будуть здобуті на Олімпійських іграх в Токіо медалі.

Також вручили статуетки “Ніка 2019” в номінаціях: “Кращий тренер 2019 року”, «Сильні духом», «Ветеран спорту», “За популяризацію фізичної культури і спорту”, “Вчитель фізичної культури 2019 року”, “Спортивний журналіст 2019”.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: