fbpx

Відкрили манеж спорткомлексу ІФНТУНГ і подарували франківцям щоденні безкоштовні години

Спорт 16:42, 24.11, 2020

В Івано-Франківську відбулось відкриття відреконструйованого легкоатлетичного манежу спорткомплексу ім. А. П. Гемби, що належить університету нафти й газу.

Цілісний спортивний комплекс ім. Гемби вважається одним з найбільших спорткомплексів в області та другим в Україні. Він відповідає нормативам олімпійських спортивних споруд. Окрім сучасного легкоатлетичного стадіону з секторами, футбольного поля, басейну, різнопланових спортивних залів тут є можливість надання інших послуг, зокрема навчання профільних фахівців, проживання та харчування.

Президент Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області Віталій Матешко вручив подяки ГС Легкої атлетики України ректору університету Євстахію Крижанівському та першому проректору Олегу Мандрику.

У Федерації повідомили про ініціативу керівництва ІФНТУНГ, оприлюднену сьогодні, а саме: усі охочі матимуть змогу проводити ранкові зарядки на спорткомплексі безкоштовно з 07.00 по 9.00 години.

Відкрили манеж спорткомлексу ІФНТУНГ і подарували франківцям щоденні безкоштовні години 1
Віталій Матешко на відкритті

Нагадаємо, під час останнього візиту на Прикарпаття президента Володимира Зеленського йому показали відреставрований стадіон спорткомплексу ім. Гемби і влаштували його урочисте відкриття. Тоді ж на стадіоні глава держави в порушення протоколу робочого візиту представив кандидатів своєї політичної сили на минулих місцевих виборах-2020.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: