fbpx

Вісімнадцятирічна боксерка з Ямницької ОТГ здобула срібло на Чемпіонаті Європи. ФОТО

Спорт 18:32, 08.10, 2019

Мешканка села Сілець Ямницької ОТГ Марія Кривоніс стала срібною призеркою Чемпіонату Європи-2019 з боксу серед молоді.

Змагання відбувалися протягом 1-10 вересня у місті Софія (Болгарія) серед 399 учасників з 37 країн Європи. Українській збірній вдалося привезти додому комплект із дев’яти нагород, і одна з них – здобуток представниці жіночої збірної – Марії Кривоніс у ваговій категорії 81+. Дівчина провела три поєдинки: з представницями Румунії та Іспанії бої завершила достроковими перемогами, а у фіналі поступилася представниці Туреччини, посівши друге місце, інформує пресслужба Ямницької ОТГ.

З нагоди великої перемоги призерку привітав голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий та вручив грамоту й нагороду.

“Перемога Марії є престижем не лише для України, але й для нашої громади, і якщо відкрився такий талант, то його обов’язково необхідно розвивати далі. Переконаний, попереду на Марію чекають ще більші успіхи. І ми пишаємось, що у нашій Ямницькій громаді мешкають настільки талановиті особистості”, – зазначив Роман Крутий.

Вісімнадцятирічна Марія Кривоніс займається боксом приблизно три роки. Пропозиція спробувати себе у жіночому боксі з’явилася випадково, під час зустрічі зі своїм майбутнім тренером на фігурному катанні. Марія відвідує секцію боксу в Школі вищої спортивної майстерності в Івано-Франківську, здобуває економічну освіту в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: