fbpx

Житомирське "Полісся" обіграло "Прикарпаття" із рахунком 2:0

Спорт 18:27, 14.10, 2022

14 жовтня у рамках восьмого туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги, який розпочав друге коло осінньої частини змагань, житомирське “Полісся” обіграло “Прикарпаття” із рахунком 2:0. Це 130-та за рахунком перемога “Полісся” за час гри у Першій лізі.

Матч проходив на Центральному стадіоні Житомира. Поліські “вовки” почали з активного старту, у результаті чого перший гол у воротах “Прикарпаття” опинився вже на четвертій хвилині гри. Подачу з кутового успішно реалізував Андрій Нестеров, інформує Суспільне.

Пропущений м’яч додав активності гостям, однак ворота “Полісся” до кінця першого тайму лишалися “сухими”. А от із воріт “Прикарпаття” голкіперу команди Роману Геричу довелося виймати ще один м’яч, забитий на 27-й хвилині Артемом Козаком із “Полісся”.

На перерву після першого тайму команди пішли із рахунком 2:0.

У другому таймі характер гри не змінився. На 70-й хвилині у ворота “Полісся” полетів м’яч від півзахисника “Прикарпаття” Максима Стадніка, проте арбітр скасував гол через положення поза грою.

Арбітр додав до основного часу три хвилини, але на результат це не вплинуло. Гра завершилася перемогою “Полісся” з рахунком 2:0. “Полісся” продовжує очолювати турнірну таблицю групи А, маючи в активі 22 очки. Прикарпаття має 10 балів та посідає четверте місце у турнірній таблиці.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: