fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Для нас головне – безпека поліцейських", – патрульна поліція Франківська прокоментувала дороге техобслуговування "Toyota Prius"

"Для нас головне – безпека поліцейських", – патрульна поліція Франківська прокоментувала дороге техобслуговування "Toyota Prius"

Суспільство 18:49, 11.08, 2016

Патрульна поліція Івано-Франківська пояснила, за яким принципом укладалися Угоди про послуги з технічного обслуговування та ремонту поліцейських автівок у 2016 році.

Нагадаємо, що у Франківську патрульна поліція платить за техобслуговування "Toyota Prius" в рази більше, ніж в інших містах. 

Наприклад, розвал/сходження у Франківську за 307 гривень – це втричі дорожче від таких же робіт у Чернігові. Передній ричаг за 5126 грн коштує у п’ять разів дорожче, ніж у Києві, при співставній ціні за роботи із заміни ричага. Так само дорого коштують передні гальмівні колодки – 1880 грн, що у чотири рази дорожче, ніж у Харкові, – 450 грн при співставній ціні робіт із заміни колодок.

КУРС звернувся по коментар до патрульної поліції Івано-Франківська.

"Угоди про послуги з технічного обслуговування та ремонту поліцейських автівок у 2016 році укладалися з переможцями тендеру  відкритого і прозорого, який проводив Департамент патрульної поліції. Зрештою, це вийдно й через те, що всі дані є у системі "Прозорро", – повідомила прес-служба відомства.

В Івано-Франківську облуговувати авто патрульної поліції хотіли три підприємства.

"Івано-Франківськ-авто" дало найменшу ціну на перелік необхідних для ремонту авто послуг та запчастин.

"Аналізуючи ціни, ми бачимо різницю в цінах з іншими містами, але бачимо й те, що є запчастини й дорожчі. Наприклад, у тому ж Чернігові. У кількох містах поліцейські авто обслуговуватимуть приватні підприємці. Ми ж хочемо якісних запчастин  для нас головне, щоб патрульні були в безпеці",  вмотивувала позицію патрульної поліції прес-служба.

"Ліміт" на послуги з техобслуговування патрульних авто складав 350 тис. грн. Фірма, яка виграла тендер, поставила найнижчу ціну  288 тис. грн. Наприклад, "Тойота-сервіс" пропонувала робити те саме за 345 тис. грн. 
 
Тендер був відкритим, відбувався у Києві.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: