fbpx

Франківських перевізників зобов'язали встановити у маршрутках таблички про пільги учасникам бойових дій та АТО

Суспільство 07:10, 16.09, 2015

Від сьогоднішнього дня право учасників війни на Сході безоплатно їздити в міському транспорті Івано-Франківська буде підтверджене спеціальними табличками в салонах автобусів.

З приводу інциденту у маршрутці №67 АТ0043АА, який стався вчора о 8.00 в Івано-Франківську, до начальника Департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку Івано-Франківського міськвиконкому Михайла Смушака звернувся заступник голови обласної організації воїнів АТО Андрій Долик. 

Смушак пообіцяв, що розбере випадок із перевізником і водій, яки дозволив собі принизити учасника АТО, буде звільнений із роботи. 

Нагадаємо, що водій 67 маршрутки нахамив демобілізованому бійцю 128-ї бригади, журналісту "Репортера" Миколі Волкову. Водій "висповідав" бійця, який має право на безкоштовний проїзд у міському транспорті. Мовляв, про такий нічого не знає і знати не хоче. 

За словами Долика, начальник відділу транспорту взяв на себе зобов'язання видати розпорядження перевізникам виготовити і розмістити в салоні кожного автобуса табличку, яка би інформувала про пільги на проїзд учасникам бойових дій та АТО.

Такі мали би з'явитися в маршрутках уже сьогодні, 16 вересня. 

"Учасники бойових дій та учасники АТО мають право на безплатний проїзд в плюс до трьох пільгових місць, які передбачені в кожному автобусі", – навів суть тексту на табличках Андрій Долик.

Читайте також: Матері загиблого бійця збрехали у франківській маршрутці, щоби взяти гроші за проїзд

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: