fbpx

Колишній віце-прем'єр Сич показав франківським журналістам своє "гніздо"

Стиль життя 20:54, 04.06, 2015

Колишній народний депутат від "Свободи" і віце-прем'єр-міністр України запросив додому франківських журналістів, аби показати "гніздо Сича в хорошому розумінні цього слова".

Олександр Сич мешкає у багатоповерхівці в Івано-Франківську. Свою квартиру він показав журналістам програми "Актуальне інтерв'ю" телеканалу РАІ

Родина Сичів живе в квартирі, яку політик отримав від держави у 1997 році, коли працював заступником начальника обласного управління освіти. Це єдина його нерухомість, у дружини ще є невелика батьківська хата в Делятині. 

Як розповідає в інтерв'ю Сич, у час роботи віце-прем'єром він винаймав квартиру біля метро, бо Арсеній Яценюк тоді, навесні 2014-го року, оголосив режим "жорсткої економії" і заявив, що урядовці не користуватимуться дорогими державними авто. Втім, журналісти "Наших грошей" тоді спіймали Сича в розкішному "Мерседесі":

Також Сич розповідає, що за винайняту в столиці квартиру йому доводилося платити з власних заощаджень. Тому чиновнику часто хотілося звільнитися "у зв'язку з соціально-побутовими умовами". Втім, це своє бажання Сич чомусь так і не реалізував. 

Як повідомляв КУРС, колишній віце-прем'єр-міністр "свободівець" Олександр Сич заявив, що "наївся влади", але не заперечує, що може піти на вибори міського голови Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: