fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Про судовий позов дізналися з мережі Фейсбук, – представник міського голови у справі "Гасимов проти Анушкевичуса" Надія Кедик

Про судовий позов дізналися з мережі Фейсбук, – представник міського голови у справі "Гасимов проти Анушкевичуса" Надія Кедик

Суспільство 22:33, 29.04, 2015

Начальник юридичного відділу Івано-Франківського міськвиконкому Надія Кедик, яка представляє в суді "Гасимов проти Анушкевичуса" інтереси міського голови, здивована подачею інформації відповідачу про адміністративний позов до нього.

Як повідомила КУРСу Надія Кедик, представник відповідача Віктора Анушкевичуса за адміністративним позовом до нього підприємця, депутата міськради Ріяфета Гасимова, вона особисто дізналася про існування позову як такого сьогодні зранку в соціальній мережі Фейсбук.

Саме там начальник юридичного відділу Івано-Франківського міськвиконкому в одному з постів місцевих активістів прочитала, що сьогодні ж відбудеться судове слухання. 

За словами Надії Кедик, в канцелярії міськвиконкому офіційний лист про адмінпозов та суд був зареєстрований сьогодні о 14 годині, за півтори години до самого слухання. Відтак ознайомитися з матеріалами позову і вимогами позивача відповідач не мав змоги.

КУРС писав, що сьогодні відбулося попереднє судове слухання у справі "Гасимов проти Анушкевичуса", яка стосується забудови ділянки біля міського озера у Франківську.

Третіми сторонами до адміністративного позову суд долучив активіста Сергія Чирву та Івано-Франківську міську раду.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: