fbpx

Тисменичани відзначили 15-ту річницю підписання партнерської угоди з польською ґміною Стшельце-Опольське

Суспільство 14:17, 08.06, 2017

З нагоди відзначення 15-ї річниці підписання партнерської угоди між Тисменицьким районом та ґміною Стшельце-Опольське (Республіка Польща) 2 - 5 червня цього року у м. Стшельце Опольське перебувала офіційна делегація від Тисменицького району.

До її складу увійшли  голова райдержадміністрації Іван Семанюк, голова районної ради Роман Крутий, депутати обласної ради Василь Гладун, Роман Ткач, заступник керівника виконавчого апарату райради Михайло Королик, керівник апарату РДА Ярослав Татарин, начальник районного відділу УДСНС України в області Ігор Дмитрів, священик церкви Св. Архистратига Михаїла УГКЦ у м. Тисмениця о. Юрій Павлюк, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Серед запрошених – учнівська баскетбольна команда Тисменицької дитячої юнацької спортивної школи та народний естрадно-інструментальний колектив Народного дому м. Тисмениця.

Програма перебування делегації Тисменицького району включала офіційні зустрічі, культурно-мистецькі заходи, огляд пам’яток архітектури, окремих об’єктів інфраструктури.

Гості з України приїхали з пам’ятними подарунками на знак співпраці: значками про 15-річчя співпраці, прапорцями України та гербом Тисменицького району, а також подяками та статуетками для нагородження учасників польсько-української співпраці.

Під час святкування Днів Землі Стрілецької у ратуші відбулася офіційна зустріч керівництва району з владою Стшельце-Опольське, на якому виступили керівники обох сторін та обмінялися символічними подарунками, продемонстровано з боку господарів слайди про співпрацю, а з нашої сторони – відеоролик про співпрацю Тисменицького району та Стшельце-Опольське. Також делегація з Тисмениччини обмінялася подарунками з делегаціями Німеччини та Чехії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: