fbpx

У мережі з'явилися фото занедбаної карпатської резиденції Ющенка

Суспільство 22:50, 10.07, 2016

На фото видно, що екс-президент Віктор Ющенко втратив інтерес до своєї резиденції з церквою і водяним млином у Татарові на Івано-Франківщині.

Неподалік села Татарів на Прикарпатті на території Карпатського природно-заповідного парку Женець знаходиться карпатська резиденція екс-президента України Віктора Ющенка. 

"Все завмерло. Позаростало. Недоглянуто. Видно, що вже роками сюди не інвестується і не розбудовується. Все законсервовано", – розповідає у соцмережі прикарпатець Юрій Романюк. Він побував на території резиденції і виклав звідти фото,  інформують Вікна.

1

"Такий він господар був: як в державі, так і на власному обійсті… Але яке воно власне  це ж територія Карпатського національного природного парку",  прокоментував допис прикарпатський журналіст Володимир Безгачнюк.

Заповіднику належать понад чотири тисячі гектарів землі. В’їзд на територію платний: з дорослого 10 гривень, з дитини  п’ять. Об’єкт під умовною назвою "дача Ющенка" або "готель президента" в екскурсійний маршрут не входить.

Нині будинок зачинений на замки, а окремі двері підперті дошками.

2

Котеджне містечко, за інформацією ЗМІ, мало прийняти перших гостей навесні 2014 року. На території будували власну пасіку, ставок, водяний млин і навіть церкву. По всій території  будиночки охорони.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: