fbpx

У суботу на Коломийщині патрульні затримали 9 п'яних водіїв

Суспільство 15:02, 25.10, 2016

Минулої суботи працівники Коломийського відділу поліції за підтримки патрульної поліції провели оперативно-профілактичне відпрацювання міста та населених пунктів району.

Правоохоронці під час відпрацювання задокументували 5 кримінальних правопорушень, склали понад 30 протоколів про адміністративні правопорушення, в тому числі інспектори поліції – 23, патрульна поліція – 11 із них: 9 за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Поліцейські особливу увагу звертали на місця масового перебування людей та концентрації молоді. Було перевірено 13 відпочинково-розважальних закладів. Крім того, перевіряли раніше судимих осіб, осіб, які перебувають під адміністративним наглядом, сімейних бешкетників та власників зброї.

За час проведення оперативно-профілактичних заходів поліцейські виявили та задокументували крадіжку металевої каналізаційної решітки в одному із сіл району.

Патрульною поліцією виявлено незаконне перевезення металобрухту без відповідних документів. Дії порушника задокументовано згідно з чинним законодавством. Вантажівку марки "ЗІЛ" поміщено на майданчик для тимчасового утримання у Коломийському відділі поліції до з’ясування обставин.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: