fbpx

Уродженець Росії крав у селян кури та продавав їх на ринку у Франківську

Суспільство 15:11, 01.09, 2016

Тисменицький районний суд виніс вирок уродженцю Росії, який крав кури у селі Єзупіль Тисменицького району та продавав їх на ринку в Івано-Франківську.

У жовтні минулого року чоловік викрав домашню птицю з трьох господарств. У двох поцупив по три курки, в третьому – 10 курей і півня. Домашню птицю чоловік на ринку в Івано-Франківську.

Попався злодій 26 травня на крадіжці мобільного телефону селі Угринів. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, викрав мобільний у жінки, яка прийшла у магазин за продуктами. Того ж дня обвинуваченого помістили у СІЗО.

На суді повністю визнав свою вину у висунутому обвинуваченні. Пояснив, що відшкодував збитки потерпілим на суму 1190 грн за викрадену птицю та повернув мобільний телефон.

Суд визнав злодія винним ст.185 (крадіжка) та засудив його до шести місяців арешту. Строк відбування покарання підсудному зарахували з часу перебування у СІЗО, за «законом Савченко» розрахували один день ув'язнення з за два дні арешту і випустили з-під варти у залі судового засідання.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: