fbpx

В ІФНТУНГ відкрили нову лабораторію. ФОТО

Суспільство 11:05, 13.09, 2017

12 вересня 2017 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу на базі кафедри розробки та експлуатації нафтових і газових родовищ Інституту нафтогазової інженерії відбулось відкриття науково-дослідницької лабораторії моделювання процесів розробки родовищ нафти і газу, облаштованої за підтримки ПАТ "Укрнафта".

16 травня 2017 року ректор університету, академік НАН України, професор Крижанівський підписав Угоду про співпрацю університету з ПАТ "Укрнафта", і це черговий важливий крок університету з розширення співпраці з провідною нафтовою компанією України.

Відкриття нової лабораторії розпочалось урочистим перерізанням стрічки.

В умовах, коли питання поєднання науки, освіти і виробництва стоїть особливо гостро, така лабораторія відповідає вимогам часу, адже вона призначена насамперед для студентів, які повинні оволодіти технологіями моделювання процесів розробки родовищ нафти і газу для створення проектів, проведення розрахунків, забезпечення якісної та ефективної роботи нафтової галузі, інформує прес-служба ІФНТУНГ.

На відкритті лабораторії були присутні: проректор з науково-педагогічної роботи Мандрик О. М., директор ІНГІ Витязь О. Ю., завідувач кафедри розробки та експлуатації нафтових і газових родовищ Кондрат О. Р., віце-президент з управління персоналом ПАТ "Укрнафта" Олена Кропив'янська, директор Бізнес-підрозділу (Захід) Олег Мальчик, менеджер проектів управління з розвитку персоналу Назарій Гедзик, викладачі та працівники кафедри РЕНГР, студенти. У виступах представників адміністрації університету, дирекції ІНГІ, ПАТ "Укрнафта", завідувача кафедри РЕНГР були висловлені сподівання на подальшу плідну взаємовигідну співпрацю у справі розвитку нафтогазової освіти та галузі України. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: