fbpx

В Івано-Франківську провели військово-спортивне свято для молоді "Патріот України"

Суспільство 15:13, 27.05, 2016

Сьогодні, 27 травня, в Івано-Франківську відбувся військово-спортивний захід під назвою "Патріот України".

Свято проводиться з ініціативи Івано-Франківського обласного осередку Цивільного Корпусу “Азов” та за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради. Участь у ньому взяли учні і студенти навчальних закладів Івано-Франківська, пише ГК.

Організатор заходу, очільник Цивільного корпусу "Азов" Івано-Франківського осередку Сергій Сивачук розповів, що сьогоднішня молодь змінила відпочинок з вуличного на більш патріотичний. Свято покликане популяризувати військове і спортивне виховання поміж молоді. Цивільний корпус "Азов" щорічно проводить такий захід для патріотично налаштованої молоді, цьогоріч він проходить утретє.

У проведенні свята допомогли представники Головного управління Національної поліції Івано-Франківської області. Вони показали учбову зброю, якою користується поліція і яка сьогодні перебуває на передовій. Досвідчені вибухотехніки ознайомили з різноманітними вибуховими предметами, проінформували про те, як з ними поводитись. Адже сьогодні такі пристрої, привезені з передової, можуть бути виявлені і в цивільному житті.

Молодь та гості свята пройшли майстер-класи з тактичної медицини,  інструктаж від вибухотехніка, насолодились виставкою зброї, ознайомились з основами рукопашного бою та побачили показовий виступ кінологів з пошуком вибухівки навченими собаками.

Учасники дійства взяли участь у військово-спортивній естафеті та покуштували страви, приготовані на польовій кухні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: