fbpx

"Воля" заявила про створення Івано-Франківського осередку та намір йти на місцеві вибори

Політика 12:55, 30.10, 2014

Партія "Воля" оголосила про формування Івано-Франківського місцевого осередку політичної партії та намір брати участь у найближчих місцевих виборах.

Про це повідомили лідери партії на прес-конференції в Івано-Франківську.

За словами народного депутата, члена Ради партії "Воля" Юрія Дерев’янка, "волівці", які брали участь у позачергових виборах на Івано-Франківщині, набрали 94 129 голосів, що є добрим результатом для області та свідчить про високу довіру до партії.

Також народними депутатами стали партійці "Волі", делеговані Національними зборами партії у спільний список "Самопомочі".  Загалом "Воля" у парламенті матиме 7 або 8 депутатських мандатів, усе залежить від того, який відсоток набере "Самопоміч", – повідомила Ольга Галабала.

Ольга Галабала також зазначила, що всього за чотири місяці діяльності "Воля" має близько п’яти тисяч активістів в Україні. Вони уже розпочали роботу й на Прикарпатті: розбудовують партійну структуру до рівня районів та сіл.

Кандидат в народні депутати від 86-го виборчого округу Володимир Грабовецький заявив, що партійці "Волі" як у парламенті, так і на місцях боротимуться з корупційними схемами, які залишились ще з часів Януковича.

"Ми побачили, що влада після Януковича змінилася, але усі корупційні схеми залишились, – говорить Володимир Грабовецький.  Ми будемо робити усе, щоб ті схеми не працювали, а люди, які цим користались, були покарані".

Лідери партії зазначили, що, не чекаючи місцевих виборів, почнуть працювати над покращенням добробуту громадян, та закликають усіх активних прикарпатців долучатися до формування партійних осередків "Волі" на місцях.

"Ми є люди вольові, маємо впевненість, що на місцевих виборах ми покажемо добрий результат,  говорить Галабала. – Ми не чекаємо виборів, не обіцяємо людям, а вже починаємо працювати, вирішувати проблеми людей. Для нас мандат – це тільки інструмент, і буде він чи не буде  ми свою роботу робимо".

"Ми є відкритою політичною партією, партією активних людей, ми запрошуємо небайдужих громадян, які знаходяться в інших населених пунктах, де в нас ще немає осередків, – звертайтесь. Ми зацікавлені в тому, щоб найкращі люди могли бути представлені у виконавчій владі", – зазначив Юрій Дерев’янко.

На прес-конференції були присутні деякі з лідерів місцевих осередків, а саме Любомир Стринаглюк, який представляє Івано-Франківський міський осередок, Тетяна Пришляк з Надвірнянського осередку та Михайло Якимчук з Калуського осередку партії "Воля".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: