fbpx

100 000 євро на картку "Ощадбанку" кожній дитині, – петиція Президенту

Суспільство 17:58, 05.05, 2016

На офіційному сайті інтернет-представництва Президента України сьогодні з'явилася електронна петиція з проханням до Глави держави суттєво збільшити розмір допомоги при народженні дитини і змінити схему виплат.

Автор петиції – Малишко Олександр Павлович, пише Віче.

"Пропоную Гаранту України подати законопроект у ВРУ, який надасть змогу при народженні дитини заводити картку батьками або уповноваженою особою в справі дитини в "Ощадбанку", та нараховувати туди з ДЕРЖБЮДЖЕТУ України при народженні дитини суму в еквіваленті 100 000 євро, яка піде на лікування дитини, на її мінімальний прожтковий мінімум, на її навчання в будь-якому виші в будь-якій країні світу.

Також пропоную надати змогу батькам або уповноваженій особі дитини до її 16-річчя отримувати з поточного карткового рахунку дитини гроші в кількості прожиткового мінімуму на час віку дитини, на утримування, або лікування, або на час навчання цієї дитини!

Наші діти – це краще, що в нас є, і вони ніяк не гірші від еміратських дітей або європейських і заслуговують на ЖИТТЯ, а не існування в нашій країні! Все краще  ДІТЯМ!"  проголошує петиція.

На даний час петиція зібрала 7 підписів з 25 000 необхідних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: