fbpx

Адвокат назвала обвинувачення проти Давіда Сакварелідзе абсурдними і необґрунтованими

Політика 18:13, 14.03, 2018

Судовий процес у справі перетину кордону Михайлом Саакашвілі Давід Сакварелідзе називає політичним замовленням Порошенка. Переконаний, його справу замовили в Адміністрації Президента.

Про це він заявив під час підготовчого судового засідання, яке відбулося в Мостиському суді Львівської області.

“В цьому обвинувальному акті не має стояти ім’я Сакварелідзе, а прізвище Порошенко. Він здійснив кримінальне правопорушення – вирішив забрати з політичного поля сильного конкурента. А відтак відібрати громадянство у Саакашвілі”, – заявив один з лідерів партії РНС Давід Сакварелідзе.

Зертаючись до судді, він зазначив, що вона теж є жертвою політичного процесу. А суд над собою назвав методом політичного тиску на опозицію.

“За вчинення однієї дії цим обвинувальним актом намагаються притягнути Сакварелідзе двічі до відповідальності. Прокурор вважає, що це пройде. Але він глибоко помиляється. Адже жодних конкретних фактів про правопорушення Сакварелідзе немає”, – впевнена адвокат Валерія Коломієць.

Наразі суддя розглядає клопотання захисту Сакварелідзе щодо повернення обвинувального акту прокуратури на доопрацювання.

Приїхали підтримати Давіда Сакварелідзе активісти “РУХУ НОВИХ СИЛ” з усіх куточків України і, зокрема, з Прикарпаття. В залі суду вони розгорнули плакати на підтримку Сакварелідзе, усі звинувачення проти нього вони називають фейковими.

За судовим процесом уважно стежить і народний депутат України, один з лідерів РНС Юрій Дерев’янко. В залі суду він закликав українців не бути байдужими та вийти 18 березня на Марш проти дій Порошенка.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: