fbpx

Активісти ПС і Самооборони з труною дали останнє попередження керівнику "Опозиційного блоку" на Прикарпатті. ВІДЕО

Суспільство 17:35, 18.08, 2015

Керівнику одіозної політичної сили активісти погрожували, що винесуть його у принесеній труні або підвісять на мотузці з вікна.

У Тисмениці мала відбутись прес-конференція Назара Федика, який називає себе керівником "Опозиційного блоку" в Івано-Франківській області.

Де-факто в області діє "Опозиційний блок" на чолі з колишнім регіоналом Василем Чудновим та "Опозиційний блок", який очолює Назар Федик. 

Обласне управління юстиції вважає керівником "Опозиційного блоку" Василя Чуднова. Однак 25-річний Федик стверджує, що має печатку та установчі документи партійного осередку, пише Галичина.

На прес-конференції Федик мав розповісти обставини конфліктного протистояння "опозиціонерів" і заявити про свої плани позиватися з цього приводу із Чудновим.

На прес-конференцію прийшли представники Правого сектору та Самооборони Майдану, які принесли з собою труну. Представники цих організацій заявили, що вони не допустять діяльності "Опозиційного блоку" на Прикарпатті і їм не важливо, хто насправді очолює цю політичну партію.

Активісти вимагали у Федика, щоб він написав заяву про вихід з "Опозиційного блоку" та пообіцяв не співпрацювати з колишніми регіоналами.

Під тиском той таки написав заяву. Але коли ПС та Самооборона почали вимагали її зачитати, Федик відмовився це робити і в нервах порвав заяву. Це обурило активістів. 

Окремі представники ПС та Самооборони погрожували винести Федика у принесеній труні або підвісити на мотузці з вікна. Хтось закликав припинити розмови і просто кинути гранату. 

Мати Федика вмовляла його підкоритися волі ПС та Самооборони, однак чоловік відмовився це робити.

Після 40-хвилинного протистояння представники ПС та Самооборони заявили, що це було перше і останнє попередження, і якщо Федик не відмовиться від співпраці з "Опозиційним блоком", то наступного разу активісти будуть діяти.

Крім того, представники ПС та "Самооборони" заявили, що шукають і Чуднова, щоби пояснити йому те саме, що й Федику.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: