fbpx

Апарат Івано-Франківської облради збільшить транспортні витрати на 12%

Суспільство 16:31, 22.12, 2015

Івано-Франківська обласна рада планує у 2016 р. витратити 2,2 млн гривень, що на 12% більше, ніж в минулому році, на використання автотранспорту керівництвом та депутатами облради.

Ці витрати закладені у програмі забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2016-2018 роки, яку затвердила депутатська комісія з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого та середнього бізнесу.

"У нас закінчилась програма, яка діяла до 2015 року. Мова йде про забезпечення керівництва облради, депутатів облради, працівників виконавчого апарату облради, – сказав перший заступник голови облради Василь Гладій.  Дуже важливо прийняти цю програму, щоб забезпечити нашу з вами діяльність".

Відзначимо, що основними завданнями програми є належне обслуговування автотранспортом керівництва і депутатів обласної ради та працівників виконавчого апарату обласної ради; утримання в технічно справному стані автомобілів та їх раціональне використання; забезпечення транспортних засобів запасними частинами, пальним, мастильними матеріалами, інструментом та утримання водіїв облради.

Рішення комісії має підтвердити сесія обласної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: