fbpx

Батальйон "Івано-Франківськ" має зброю, але не забезпечений бронежилетами

Суспільство 14:30, 21.07, 2014

Наказом міністра внутрішніх справ утворений спеціальний батальйон з працівників міліції "Івано-Франківськ" у кількості 200 осіб. Про це повідомив на прес-конференції начальник УМВС в Івано-Франківській області Микола Семенишин.

"Я можу сказати, що цей підрозділ буде елітним", – сказав Семенишин.

Наказом міністра внутрішніх справ від 17 липня №1335 призначений командир батальйону – полковник Поліщук Олександр Олександрович.

"Це людина, яка має дуже великий досвід, пройшла війну в Афганістані протягом двох років. І сьогодні наш батальйон "Івано-Франківськ" готується за двома напрямками – до виконання функцій збройних сил і виконання функцій органів внутрішніх справ. Крім того, підібрані найкращі фахівці, професіонали, які займаються підготовкою нашого спецбатальйону "Івано-Франківськ", – розповів начальник обласного УМВС.

За його словами, для спецбатальйону вже придбали формений одяг, а міністерство МВС забезпечило його зброєю. Зараз вирішується питання щодо забезпечення підрозділу шоломами та бронежилетами.

31 липня міліціонери, які відправялться в зону АТО, урочисто приймуть присягу.

"У вас буде можливість побачити героїв-патріотів, це люди, які сьогодні повернулися у систему, які не словом, а ділом щоденно проходять вишкіл", – відзначив головний міліціонер області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: