fbpx

Безкоштовна реєстрація на курс програмування від Гарварду

Суспільство 23:48, 24.03, 2016

Відкрито реєстрацію на безкоштовну підготовку до україномовного онлайн-курсу Гарвардського університету "Основи програмування".

Платформа онлайн-курсів Prometheus відкриває реєстрацію на безкоштовні офлайн-групи підготовки до проходження перекладеного українською мовою легендарного курсу Гарвардського університету CS50 "Основи програмування". Про це повідомляється на сторінці проекту у Фейсбук

"На онлайн-курс CS50 зареєструвалося 50 000 слухачів, а зараз на сторінці курсу ви також маєте можливість зареєструватися і на офлайн-групи підготовки, на яких ментори будуть допомагати слухачам з проходженням CS50", – зазначається в повідомленні.

Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання CS50.

Станом на 2015 рік офлайн версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті. Курс розрахований як на повних новачків, так і на тих слухачів, хто вже має невеликий стартовий досвід в програмуванні.

Цільова аудиторія курсу: бажаючі навчитися програмувати та отримати нову затребувану професію, демобілізовані бійці сил АТО, тимчасові переселенці та просто всі, хто хоче оволодіти програмуванням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: