fbpx

Бойовики ДНР прислали матері голову вбитого 17-річного воротаря "Авангарду"

Суспільство 15:56, 11.02, 2016

Бойовики ДНР прислали матері голову 17-річного голкіпера краматорського футбольної команди "Авангард" Степана Чубенка, убитого ще влітку 2014 року. Про це повідомив в середу, 10 лютого, заступник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Ігор Стокоз.

"Влітку 2014 року його зняли з поїзда в передмісті Донецька. Хлопець стояв на позиціях єдиної і неподільної України, вступив в суперечку з "днрівцями" і прийняв мученицьку смерть. Мама довго поневірялася, поки не отримала тіло сина, але… без голови. "Днрівці" сказали їй, що голову відправили на експертизу в Ростов. Поховали його без голови в закритій труні", – написав пан Стокоз у Фейсбуці.

1

Степан Чубенко зник 23 липня 2014 року. 28 липня троє жителів Донецької області в селі Горбачова-Михайлівка Пролетарського району Донецька вбили юнака з вогнепальної зброї, нагадує НБН.

За інформацією прокуратури Донецької області, в цей час вбивці перебувають на тимчасово окупованій території, воюють в рядах бойовиків. У зв'язку з цим прокуратура в суді отримала дозвіл на проведення спеціального попереднього розслідування з метою заочного засудження злочинців.

6 жовтня була знайдено тіло футболіста, яке впізнала мати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: