fbpx

Чемпіонка світу франківчанка Людмила Лузан зізналася в любові до рідного міста

Стиль життя 18:45, 26.08, 2015

Франківськ – затишне, яскраве і атмосферне місто, каже чемпіонка світу з греблі на каное франківчанка Людмила Лузан.

Юні спортсмени, які вже не перший рік захищають “синьо-жовтий” прапор на світовому рівні, зізналися, які саме місця надихають їх на підкорення спортивних вершин. Ініціатором такого опитування стала команда “ПРО Спорт” (ТСН) і всеукраїнська церемонія Junior Sports Awards. 

За словами юніорів, вдома вони бувають раз на пару місяців, щоб побачитися з близькими і набратися сил. Адже в рідних місцях, як кажуть, і стіни допомагають. Тож в кожній області спортсмени змогли знайти свою “родзинку”.

Чемпіонка світу з греблі на каное Людмила Лузан вважає найкращим місцем в Україні – рідне місто.

“Мій улюблений Івано-Франківськ  затишне, яскраве і атмосферне місто. Тут справді все по-домашньому, по-сімейному, хоча навряд чи його назвеш маленьким. Напевно, кожен закоханий у місто, де народився і виріс, тому про свій дім ми завжди говоримо з якимось трепетом і вважаємо, що він – найкращий. Івано-Франківськ славиться своїми костелами, соборами, замком Потоцьких та іншим. Адже в ньому уживається архітектура різних століть і країн”.

Хоча справжня мрія спортсменки – це відпочинок без соціальних мереж та дзвінків. “Щодо моєї області, то головна визначна пам’ятка тут гори. Приїхати з наметами, спальниками і просто пару днів побути в горах без дзвінків, інтернету… Це ж мрія будь-якої людини. Жодних турбот і проблем, тільки ви і природа”.

Крім Людмили Лузан, у такому опитуванні взяли участь Алла Грищук (фехтування), Єлизавета Бабій, Анастасія Бризгіна, Дар’я Дьяченко та Олександр Баранніков (легка атлетика), Михайло Романчук та Анастасія Малявіна (плавання), Павло Коростильов та Вікторія Сухорукова (кульова стрільба).

Нагадаємо, що нещодавно перемога Людмили Лузан на світовій першості потрапила до топової п’ятірки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: