fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Через халатність комунальників на вулиці Горбачевського в Івано-Франківську вода із тепломереж затопила квартири, – "Народний контроль"

Через халатність комунальників на вулиці Горбачевського в Івано-Франківську вода із тепломереж затопила квартири, – "Народний контроль"

Політика 17:08, 20.10, 2015

З початком опалювального сезону комунальники без перевірки запустили воду у мережу будинку на вул. Горбачевського, 9 в Івано-Франківську. Через таку халатність вода хлинула у помешкання.

"Затопило кожну кімнату: вода стояла по кісточки", – розповіла журналістам "Народного контролю" мешканка будинку Ганна.

У виконкомі міської ради Івано-Франківська повідомили: вже незабаром спеціальна комісія визначить винуватців ситуації, також шукатимуть кошти на заміну внутрішньобудинкової мережі.

"До комісії увійдуть представники балансоутримувача, представники департаменту комунального господарства та "Теплокомуненерго", яке обслуговує внутрішні мережі. Маємо вирішити, хто відшкодовуватиме збитки", – розповів директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак.

"Народний контроль" стежитиме за роботою новоствореної комісії та проконтролює, щоб мешканцям відшкодували завдані збитки", – додала кандидат у депутати міської та обласної рад від "Народного контролю" Юлія Дубецька.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: