fbpx

Демобілізований прикарпатський боєць Ярослав Приймак помер від запалення легень

Суспільство 13:53, 13.05, 2016

У четвер, 11 травня, на Коломийщині помер 37-річний демобілізований боєць АТО Ярослав Приймак. Ярослав демобілізувався 10 травня, а 11 травня помер у лікарні.

У ці хвилини у селі Угорники проходить похорон бійця. 

Як повідомила "Репортеру" коломийська волонтерка Оксана Вандич, згідно з результатами розтину Ярослав Приймак помер від двобічного запалення легень.

"Він приїхав уже хворий. Наскільки мені пояснювали, двобічне запалення довго розвивається. Значить, його в зоні АТО не лікували, – розповіла Оксана Вандич. – Лікарі наші казали, що навіть якби він прийшов два дні перед тим, його б не встигли врятувати. Похорон сьогодні о 13:00".

У Коломийському військкоматі кажуть, що зробили все, що могли.

"Після демобілізації Ярослав Приймак з’явився до військкомату 10 травня. Згідно з вказівкою ми всіх демобілізованих направляємо на медичний огляд, – пояснили у військкоматі. Лікарі виявили, що він себе погано почуває, і направили у лікарню. Зі слів нашого комісара, він пішов у лікарню. Але вже було критично пізно і в лікарні він помер. Чому в нього був такий стан до того, треба питати керівництво його військової частини.”

У 37-річного Ярослава залишилися дружина та двоє дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: