fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Депутат Коломийської міськради вимагає звільнення керівника водоканалу через антимайданівську позицію

Депутат Коломийської міськради вимагає звільнення керівника водоканалу через антимайданівську позицію

Політика 16:05, 04.07, 2014

Депутат Коломийської міськради Йосип Тодорів вимагає негайного звільнення головного інженера КП «Коломияводоканал» Юрія Березовського, який відсьогодні виконує обов’язки директора підприємства.

Депутат обурений висловлюваннями Березовського щодо поїздок на Майдан. Про це він повідомив сьогодні на сесії Коломийської міськради, повідомляють Коломийські вісти.

«Він виступив проти Майдану на своїй сторінці,  каже Йосип Тодорів. – Я прошу винести моє клопотання про його звільнення».

У знак протесту Тодорів покинув сесійну залу. Пообіцяв повернутися тільки після того, як Березовський буде звільнений з водоканалу.

Нагадаємо, вчора у Коломиї пройшла акція протесту проти здорожчання води. З 1 липня за кубометр водопостачання коломиянам доведеться платити 7,44 грн (без ПДВ), а за водовідведення  4,76 грн (без ПДВ). Люди готові платити дорожче лише на 2 гривні. У разі невиконання їхніх вимог платитимуть за старими тарифами.

Також у Коломиї створено комісію, яка розпочала власне розслідування щодо діяльності директора «Коломияводоканал» Ігоря Калиняка. Щоб не впливати на хід народного розслідування, Калиняк пішов у відпустку за власний рахунок до 14 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: