fbpx

Депутати міськради вважають, що Франківську потрібно більше промоції

Економіка 13:28, 11.03, 2016

Депутати Івано-Франківської міської ради затвердили програму промоції міста та порадили працівникам виконкому більше піарити Франківськ.

За словами начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Надії Кромкач, метою програми є підвищення конкурентоздатності міста задля добробуту його мешканців, формування позитивного сприйняття Івано-Франківська, промоція та поширення позитивних знань про місто.

Депутати затвердили програму, однак вважають, що промоції Франківська замало.

"Робота в цьому напрямку не проводиться. Проводяться фестивалі, йдеш по місту, опа – хтось співає. А що відбувається, я не знаю, при тому, що живу в цьому місті",  сказав депутат від "УКРОПу" Володимир Олійник.

На думку депутата від "Самопомочі" Івана Гарасимка, потрібно збільшити фінансування цієї програми, вона недосконала і її слід доопрацювати.

"Свободівець" Андрій Строїч також вважає, що місто фактично не має промоції

"Львів робить великий пляцок  і про це пише вся Україна",  відзначив Строїч і додав, що такий потенціал має і Франківськ.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відзначив, що деякі культурні заходи у Франківську фінансуватимуться і з інших програм. Зокрема, на проведення фестивалів в обласному центрі передбачено приблизно 2 млн гривень.

На фінансування програми промоції міста передбачено 1,4 мільйони гривень протягом 2016-2020 років. З них на 2016 рік – 171 тисячу гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: