fbpx

В Івано-Франківську посилиться охорона шкіл та лікарень

Суспільство 10:37, 25.02, 2015

З метою охорони громадського порядку та забезпечення швидкого реагування працівниками міліції на протиправні посягання Державна служба охорони при УМВС України в Івано-Франківській області одна з перших ініціювала забезпечення охороною навчальних та лікувальних закладів області.

Представники Державної служби охорони провели зустрічі з представниками охорони здоров’я та управління освіти щодо забезпечення охороною навчальних та лікувальних закладів, які знаходяться на теренах області, повідомили КУРСу в УДСО при УМВС в Івано-Франківській області.

"Працівники ДСО мають визначені законом права та повноваження на застосування владних функцій щодо правопорушників. Окрім суто охоронних функцій, ми можемо забезпечувати контрольно-перепускний режим та дотримання громадського порядку в установі. Доступ на територію і в приміщення освітнього та лікувального закладів здійснюватиметься під контролем працівника охорони", – розповів Михайло Чорнописький.

Таким чином, в школах та лікарнях працівниками Державної служби охорони буде проведена відповідна робота щодо створення безпечних умов збереження життя і здоров’я учнів і працівників цих установ, а також матеріальних цінностей від можливих нещасних випадків, пожеж, аварій, терористичних актів, протиправних дій зі сторони злочинців,  так на своїй сторінці у фейсбуці зазначив начальник Управління Державної служби охорони при УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Михайло Чорнописький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: