fbpx

Для дітей працівників обленерго організують екскурсію підприємством

Суспільство 12:27, 12.08, 2015

В рамках святкування 85-ої річниці з Дня заснування енергокомпанії діти працівників з центрального офісу та філій ПАТ "Прикарпаттяобленерго" відвідують з екскурсіями підприємство.

Екскурсії проводяться з метою ознайомлення підростаючого покоління з енергетичною професією та специфікою роботи батьків. В рамках заходу діти проходять інтерактивний урок з фізики, де знайомляться з природою струму та правилами електробезпеки, відвідують музей компанії, отримують тематичні корпоративні подарунки та обідають разом з енергетиками в їдальні товариства.

«Учасниками екскурсій стають дітки різного віку, – зазначає куратор проекту Наталія Лещишин. – Ми адаптуємо екскурсійну програму так, щоб вона була пізнавальною, насиченою та цікавою. І дуже сподіваємося, що частині наших дітей енергетична професія до душі і вони захочуть стати енергетиками у майбутньому".

А вже з осені енергетики продовжать розпочату практику роботи зі школярами, запрошуючи їх на екскурсію у компанію на так звані Дні електробезпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: