fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Дмитро Шлемко: "Тепер прийдеться чекати, коли наступить рай і блаженство від тих політичних партій, які це обіцяли"

Дмитро Шлемко: "Тепер прийдеться чекати, коли наступить рай і блаженство від тих політичних партій, які це обіцяли"

Політика 21:45, 26.10, 2014

Нова Верховна Рада дасть прискорений поштовх до формування нового демократичного суспільства, вважає голова Івано-Франківської обласної організації партії ВО "Батьківщина".

"Тому що жодна з цих політичних партій не захоче завтра сказати, що вона змінила свій курс. І це дуже радує", – пояснює Шлемко.

За результатами екзит-полів, партія "Батьківщина" набирає більше п’яти відсотків і проходить до Верховної Ради.

"Що стосується нашої політичної сили, безперечно, що ми були у важкій ситуації, тому що лідер партії, тривалий період будучи за гратами, не могла керувати організацією, – пояснює лідер обласної "Батьківщини".  І в кінцевому результаті розійшлись з колишніми друзями по партії, що теж дало відчутний результат. Але те, що "Батьківщина" є однією з найстарших партій і знову буде у парламенті, свідчить про те, що цей процес тимчасовий і "Батьківщина" пройде свій шлях реанімації. Але ми раді, що демократичні сили матимуть можливість у Верховній Раді працювати".

Під час виборчої кампанії лідера обласної "Батьківщини" найбільше здивували хиткі електоральні симпатії.

"Якщо ще вчора вони молилися на Радикальну партію, то сьогодні ледь її не опустили до одного місця, що вона могла і не пройти. Здивувало те, що партія президента втратила довіру у майже 2,5 рази і третє здивування: партія, яка сформована зовсім недавно, кілька місяців назад може вийти у лідируючі позиції. Я маю на увазі "Народний фронт", – сказав Шлемко.

І додав:

"Це означає, що люди все ще вірять в те, що їм сказали: ми завтра принесемо щастя, якщо ви оберете нас знову прем’єрами. Тепер прийдеться тільки чекати, коли наступить рай, блаженство від тих політичних партій, які це обіцяли",  підсумував Шлемко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: